Eteriska Oljor – Naturens elixir

Jag jobbar som distributör för Young living. Jag älskar dessa fantastiska oljor och vad de gör för mig, min familj och mina kunder.

Det finns flera aspekter i detta som jag uppskattar, jag började för länge sedan intressera mig för hälsa och har insett att det bästa vi kan gör för oss själva är att inte stöka ner så mycket in kroppen. Ungefär som att det bästa sättet att inte behöva städa så mycket hemma är att inte stöka ner…

Min resa började med ren mat och de senaste 5åren har jag börjat ta bort kemikalier i hemmet som sköljmedel, rengöringsmedel mm. Såpa, ättika, bikarbonat och ETERISKA OLJOR utgör basen i mitt städskåp. Det finns dessutom en olja eller flera som kan hjälpa dig på samma vis som receptfria läkemedel skulle göra, men de är rena och naturliga och super potenta så LESS IS MORE

Jag använder många olika oljor att hjälpa till i mitt jobb, många oljor kan ge emotionellt support och hjälpa till att reglera dina känslor så att de inte tar ut det bästa av dig.

Allt startar med ett start kit, där du får 12 olika oljor, en diffuser och små härliga presenter att börja din oljiga resa.

Du får tillgång till mig som din närvarande guide i hur du använder dina oljor och om du vill sprida dem vidare till dina nära och kära.

Jag älskar att jobba med nördar och hängivna personer, folk som älskar att dela med sig av sin kunskap och hjälpa varandra. Detta är ett sånt nätverk och du få tillgång till dessa digitala möteplatser när du blir medlem.

Vill du veta mer? Boka in en oljeträff där jag kommer till dig och några vänner? Vill du bli medlem på studs? Vill du också jobba med oljorna och bygga upp till en passiv inkomst?

Maila mig på s_jamtfjall@hotmail.com skriv oljetåget som ämne så prioriterar jag DITT mail.

Längtar efter att få nörda oljor med DIG ANMÄL DIG HÄR