Kaos brist och överflöd

Hej

Nu har jag inte varit så flitig igen, men livet har varit så intensivt och jag har nog tagit i lite för mycket.

Snart börjar jag jobba på heltid i min studio och det känns underbart. Men det är som två tankar som står ut och dom går igen i hela mitt liv.

Det känns som om jag har massor att göra, sjukt mycket jobba men ändå är det så mycket som jag behöver.

Om jag förklarar i mitt privat liv… Det är alltid så mycket grejer som vi i familjen behöver, känns alltid som att något saknas. Oftast pengar och tid men när man öppnar en låda, går in i ett garage eller barnrum så finns det så mycket säker att jag känner mig kvävd.

Jag inser att detta på många sätt handlar om inställning och att jag oavsett om det handlar om garaget eller bokföringssystem inte riktigt får grepp och ordning. Kanske är svaret att jag inte ska försöka få ordning, eller ska jag släppa på gamla tankar på samma sätt som jag rensade ut gamla papper och CD-skivor (vi har massor men inte att lyssna på dom med 🤣)  är det inte så, att vi sparar på en massa saker som inte längre tjänar oss och det gör nuet rörigt.

PUSS