KURSER & Workshops

Jag erbjuder kortare och längre kurser inom yoga och personlig utveckling, läkning för kropp och själ

Yoga för Nybörjare – Distans

startar 7 Januari 2019

Denna distans kurs sker under 4 veckor.  Du kommer få inspiration och information 5 dagar i veckan.

På måndagar får du ett yoga pass 20-30min långt tillsammans med en intention för veckan.

Följande dagar kommer fördjupad information om flödet, tex specifika sekvenser, tekniker, andning, filosofi. Övningarna och informationen är anpassad för dig som är nyfiken på yoga, som aldrig har provat till dig som har provat några gånger som söker mer kontakt med dig själv.

Kommunikationen kommer ske via en facebookgrupp, där vi lätt kan kommunicera och uppdatera information.

Din investering 995kr

Boka din plats här

TOuch

investering 350kr

Beröring är ett basbehov vi har, det finns massor av studier som visar på det. Spädbarn utvecklas bättre om de får vara nära. Detta är inte en workshop i beröringens alla fördelar utan hur vi kan fördjupa effekten och upplevelsen av den enkla vardags beröringen. Från att hålla handen, kramas eller ge dina nära och kära massage hemma. Du behöver inte vara eller vilja bli massör, du behöver bara händer och hjärta att beröra med och från.  Vi kommer prata lite, meditera, andas och yoga och sedan jobba med beröring och att känna.

Det kommer vara en perfekt avslut på lördagen, du kommer vara så härlig och mumsig inför vad som än kommer efter.

BOKA HÄR

Andas dig stark och välmående

investering 350kr

Att kontrollera andningen är att kontrollera dig själv.

Andning är menad att förändras och anpassa sig till de yttre omständigheter som vi möter. Vad händer när vi pga spänningar i kroppen, stress som ständigt uppfattar saker som hotande inte längre kan andas i hela vårt spektra. Vad händer med vår hälsa om vi förlorar förmågan att andas så som kroppen vill när den optimerar för återhämtning och vila.

Detta är verkligen workshopen för dig med kontrollbehov, du kommer få lära dig att kontrollera din andning och på så sätt också ditt agerande, Kanske gör inte resten av världen som du vill men du kommer att känna dig mer i kontroll.

Passar perfekt för dig som oroar dig mycket, är stressad, spänd i kroppen, önskar känna mer kontakt med din kropp, vill kontrollera kroppen och tankarna bättre, som ofta brusar upp och tappar huvudet i olika situationer.

Vi kommer under 3 timmar blanda teori och praktik i form av yoga och bindvävstekniker, andningsövningar och meditation.

lek fram din kvinnostyrka

Att kvinnor och män är olika, tänker olika och fungerar olika vet vi. Att väldigt mycket i samhället är anpassat och utformat efter och för män vet vi med.  Att detta även funkar för kvinnor är också sant, men tänk om det finns ett sätt i allt från medicin till yoga och meditation som funkar ännu bättre för kvinnor.

Under denna helgen kommer vi prata om kvinnligt och manligt perspektiv,  hur det påverkar kroppen. Vi kommer leka oss i kontakt med de kvinnliga aspekterna av energi så som kreativitet, lust, lekfullhet.

Helgen kommer vara fylld av glädje, läkning och kraft

Reset & rEConnect

boka här 

Yoga och egen massage för att släppa på spänningar kring höfterna. Först får du öva på tekniker att slappna av och släppa taget om smärta, sen får vi djupare för att skapa skillnad och balansera vår ”key-stone” saccrum.

När vi släppt på motståndet ska vi jobba med tekniker för att skapa kontakt med ”rätt” muskler.

Perfekt för dig som har ont i ländryggen, bär spänningar i axlar och bröstkorg.

För dig som känner dig orolig och blockerad av rädsla. Som önskar dig mer livsgnistan

Investering 350kr endast 12 platser

Be you be true be free

Investering 350kr

90min yoga, meditation och andning för att hitta kontakt med din inre kärna

90min samtal, reflektion, praktiska uppgifter att jobba med.

boka här 

Be you  – det finns kraft i din inre längtan, den du vill vara men som du kanske inte ens vågar drömma om. Den du är, den du alltid varit, din innersta kärna

Be true – VAd är sant egentligen, vilka förutfattade meningar har du om dig själv och dina förmågor. Vågar du se dina skapade sanningar i vitögat och ge dig själv nya som rimmar bättre med din inre längtan

Be free – När du kombinerar Din inre längtan med en medvetenhet om dina rädslor. När du accepterar dig med mjukhet och kärlek styr du mot att leva friare.