KURSER & Workshops

YIN- YOGA

26 Maj  eller 4 Augusti kl 8.30-17.30

Detta är en fördjupningsdag för dig som är intresserad av yinyogans läkande effekter på kroppen och psyket.

Det fina med yinyoga är att du inte behöver några som helst förkunskaper, du behöver din kropp, din vilja till välmående och ditt andetag.

Inom yinyoga jobbar vi ffa med fascian, bindväv och ligament, man jobbar med kroppen som en helhet. Principerna är att tillåta och ha tålamod. Sittande och liggande positioner håll i 3 min och uppåt.

Vi kommer att varva teori och praktik, du kommer att få med dig en förståelse för hur du kan jobba med yin yoga hemma i vardagsrummet, 2 färdiga klasser och positioner som är speciellt rekommenderade för dig.

Din investering 750kr

Be you be true be free

19-21 Juli

Detta är en mix av tekniker med tradition och historia blandat med den senaste forskningen. Jag delar med mig av det som jag hittat i mitt sökande efter förståelse för mig själv, världen och mänskligheten. I botten ligger en djup längtan efter att läka världen och att få leva i harmoni med människor och naturen. Jag tror på att stärka individen så att vi vågar stå i det som är obehagligt och tufft utan att rygga tillbaka.

Teknikerna spänner från dans till stillhet precis som livet går från högt och lågt, från samtal till inre reflektion.

Dessa tekniker gör dig inte bara bra på att hitta stillheten och ditt fokus i den tillrättalagda miljön en yogastudio innebär, den gör dig starkare i att vara DU med familjen, på ica, i trafiken, där du lever ditt liv. Men denna långhelg innebär också en chans att koppla av och landa in i det läkande i nuet.

Ungefärligt schema
7-8.30 Morgon praktisering
9-11 Frukost
11-13 Workshop/föreläsning teknikerna
13-14.30 lunch
14.30 -15.30 Teori/reflektion/journaling
15.30-17.00 Fysisk praktisering
17.00-17.30 fika
17.30-19.00 Mjuk praktisering
Söndag slutar vi 16.00
 
Din investering: 3000sek
Anmälan är bindande, undantag vid läkarintyg
 
Frukost, fika, kaffe och te kommer att finnas på plats
 
Lunch löser du själv.

Din investering 3000 sek

Andas dig stark och välmående

15 september 9-12

Att kontrollera andningen är att kontrollera dig själv.

Andning är menad att förändras och anpassa sig till de yttre omständigheter som vi möter. Vad händer när vi pga spänningar i kroppen, stress som ständigt uppfattar saker som hotande inte längre kan andas i hela vårt spektra. Vad händer med vår hälsa om vi förlorar förmågan att andas så som kroppen vill när den optimerar för återhämtning och vila.

Detta är verkligen workshopen för dig med kontrollbehov, du kommer få lära dig att kontrollera din andning och på så sätt också ditt agerande, Kanske gör inte resten av världen som du vill men du kommer att känna dig mer i kontroll.

Passar perfekt för dig som oroar dig mycket, är stressad, spänd i kroppen, önskar känna mer kontakt med din kropp, vill kontrollera kroppen och tankarna bättre, som ofta brusar upp och tappar huvudet i olika situationer.

Vi kommer under 3 timmar blanda teori och praktik i form av yoga och bindvävstekniker, andningsövningar och meditation.

Din investering 400kr

Touch

15 september kl.13.00-17.00

Beröring är ett basbehov vi har, det finns massor av studier som visar på det. Spädbarn utvecklas bättre om de får vara nära. Detta är inte en workshop i beröringens alla fördelar utan hur vi kan fördjupa effekten och upplevelsen av den enkla vardags beröringen. Från att hålla handen, kramas eller ge dina nära och kära massage hemma. Du behöver inte vara eller vilja bli massör, du behöver bara händer och hjärta att beröra med och från.  Vi kommer prata lite, meditera, andas och yoga och sedan jobba med beröring och att känna.

investering 400kr

Gå hela dagen Andning + beröring för 700kr

DVALA

25-27 oktober 8.30-17.00

Välkommen till en utbildningshelg i restorative yoga och yoga nidra

Passar både dig som vill lära dig att undervisa eller som vill fördjupa din egen praktisering och egen läkning genom dessa kraftfulla tekniker.

Är det verkligen sant att man kan få mer effekt av att vila än att kötta på och jobba hårt för att förändra sitt liv. YES!

Jag är så glad att Tiina kommer tillbaka till Kalmar och delar sin magi.

LÄS MER HÄR