Omdömen

När jag för första gången träffade Sandra i mars 2015 visste jag inte alls vad jag hade att vänta mig. Det skulle visa sig att bli den häftigaste resan jag varit med om, fysiskt men också mentalt. Jag sökte upp Sandra för jag hade ont i ryggen efter två täta graviditeter och hört att yoga är bra. Insåg ganska snart att det inte bara var ryggvärken hon kunde hjälpa mig med, men även med mig själv, på det personliga planet. Jag hade under en tid varit nedstämd, trött och haft dåligt självförtroende. Bokade in mig på 18 timmar PT-yoga. Tack vare PT-yogan har jag fått hjälp med att förstå min kropp, hitta mig själv i yogan och blivit självsäkrare som person då den har varit personlig för mig, vad jag och min kropp behöver. Sandra utstrålar ett lugn och är professionell, jag har aldrig tvivlat på henne eller hennes kunskap någon gång. Under dessa 18 timmar PT-yoga har jag även gått på regelbundna yogaklasser och massagetider hos henne, vilket är en perfekt kombination. Det är den bästa investeringen i både tid och pengar jag gjort. Ryggvärken då? Jo, den är borta!

Therese

Sandra har visat vägen och öppnat dörren för yogan vilket jag är så tacksam för. Det är inte ett pass som är det andra likt med sin proffsighet och kunskap så är Sandra helt fantastisk.

Camilla

Tack vare dig Sandra har dörren till yogans fantastiska värld öppnats på vid gavel. Jag har lärt mig så mycket tack vare dig. Du guidar mig igenom passen så bra att jag kan blunda nästan hela tiden. Du påminner om om lilla minsta rörelse från pekfingret ner till stortån. Intentionerna känns alltid så genomtänkta och kloka. Du har en stor kännedom om kroppen vilket märks väl när du masserar. Thaimassagen var helt fantastisk. Du har en fantastisk förmåga att lyssna av…

Helen

Första gången jag träffade Sandra var på Global Yogas grundutbildning. Hennes genuina sätt att undervisa fick mig att öppna mig på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Hon fick mig att inse vem jag ville vara. Genom hennes vägledning och ”tough Love” hittade jag min röst och min väg att gå. Hon ger av sig själv och hennes klasser lämnar ingen oberörd! Inte konstig att jag varje sommar på min semester åker 40 mil för att få vara med på hennes klasser. För mig är hon så äkta som man kan bli och det hon gör är ren och skär magi. Utan pekpinnar och måsten ger hon dig precis det du behöver för att växa och komma vidare. Inte många som berör mitt hjärta så som Sandra, men hon är på riktigt, äkta och vacker från insidan ut!

Åsa