Att balansera

Jag har gått genom en tuff period men massa tvivel och tunga känslor, läst om många runt mig som upplevt samma. Hittat förklaringar som är lite alternativa, som jag till hälften vill tro på och andra halvan ställer sig skeptisk till. Allt är energi och jag är övertygad om att det finns energiflöden i universum, på jorden som är större och mer övergripande än oss. Så vad göra? Ska jag kämpa för att hålla mig på ytan, när det känns som världens största projekt att fylla diskmaskinen eller ska jag bara flyta med.

Den där skillnaden mellan att ge efter och ge upp som Johanna så fint påminde om nyss i sociala medier, en svår balansgång, men stor skillnad.

Jag känner verkligen att mitt mående påverkas av nåt större än min vardag och att jag vill vara i sammanhang större än bara mig själv för att fylla på. Jag inser hur viktiga sammankomster som Yoga games är för mig, nu när jag valt att vara hemma från både Stockholm och Göteborg. Men energin från tidigare år liksom dröjer sig kvar när jag ser bilder och läser om hur mina vänner haft det (länk till Global yogas nyhetsbrevet)

Det är svårt att hinna med en ordentlig praktisering nu när Edvin är så liten. Mycket som ska få plats när han sover, bla det här, att hålla mitt företag levande, för det ger mig energi, att ordna klasser och boka behandlingar. Men jag behöver också få vara mottagare och elev, jag har letat efter kurser som passar mig men allt jag är intresserad av är alltid för en vecka sen… suck! Men så hittade jag det här, Matt Giordano, bara att köpa en biljett gjorde mitt sinne lättare.

Så det får vara den stora energi insättningen som gör att jag sen bara behöver kaffe och en och annan Doterra olja för att hålla balansen i vardagen.

Hur balanserar du?