Att stå i mig och se saker för vad det är

NU var det ett tag sedan jag skrev. Jag har jobbat intensivt med mig själv ett tag nu och med min studio och dröm.

Jag har hittat en lokal att driva min verksamhet i, jag håller på att flytta in i ett boknings system som kommer göra livet lättare.  Allt har varit ett kaos som håller på att transformeras till något vackert, något som jag drömt om.  Jag är så glad.

Jag har sedan augusti satt intentionen för mig själv #nobullshit vilket innebär att inte lyssna på egots röst som är så stark. Det har verkligen hänt saker, en massa saker med mina tankar.

Jag har sållat fram att jag är rädd för att inte bli omtyckt när jag är kraftfull och säger vad jag tror på. Att det färgar hur jag uttrycker mig vilka ord jag väljer vem jag umgås med, hur jag driver mitt företag, hur jag marknadsför mina aktiviteter osv.

Efter en fantastisk helg med eventet Power of Emotion som jag gjorde tillsammans med min vän Damien blev saker ännu mer klara. Efter andra helgen i Yogabildningen – Unlock your potential där vi alla växte som människor och vågade känna mer och vara mer oss själva insåg jag att det enda sättet att hjälpa andra är att våga vara jag fullt ut. På alla vis. Inte censurera för att jag är rädd att folk ska tycka att jag är knäpp.

Det var ganska befriande.

Insikten att det verkligen skett ett skifte i mitt medvetande slog mig när jag lyssnade på mordpodden, ett avsnitt om en ung tjej som blivit mördad. I slutet berättade de om hennes begravning ”en ung tjej som inte fått ta studenten, inte bli mamma” hur sorgligt det var. Jag insåg att mitt fokus var helt annat, inte på vad hon förlorat eller vad hennes anhöriga förlorat utan allt det hon faktiskt fått uppleva, all den kärlek som de fått känna tack vare att hon funnits.

När vi accepterar att vi kan förlora, att vi inte har ”rätt” till att göra eller få varken det ena eller det andra så kan vi inse att titta på möjligheter och kärlek istället för begränsningar och förlust av något som ändå bara varit en tanke eller ide,  blir livet mycket större.

Vad är det som hindrar dig från att göra precis vad som helst? Vad skulle få dig att känna mer glädje och kärlek? Skulle du vilja?

Vill du slippa vara rädd och stressad???

Jag kan hjälpa dig, för det är precis det jag gjort i mitt eget och andra klienters liv. Jag längtar efter att få se mer av DIG <3