Be och du ska få – på en gång!!!

Först av allt vill jag tacka alla som på ett eller annat vis reagerade på mitt förra blogginlägg.

Det kom så mycket energi och kärlek tillbaka till mig att vi liksom föll lite på rumpan min familj och jag. För det behöver man ibland. Köra av vägen för att ta en ny riktning när det går för fort och man är på väg åt fel håll.

Men det är en helt annan historia, men bara så att du vet. Din energi i min riktning gav mer än du trodde så tack för det.

Jag är mer än någonsin taggad till tänderna att åka och kolla på alla lokaler, dricka kaffe med alla som kom med förslag, jag marinerar mig i att suga på karamellerna och lyssna på min magkänsla, och ifrågasätta om det är magkänslan eller finns det ett litet avund där mot dom  som gör det jag vill??? hrm Inte så snyggt.

Jag rensar och skalar och rensar och skalar, ibland undrar jag vad som blir kvar??? I min fysiska praktisering på mattan är jag för tillfället i ett flow, heja mig, och totalt upptagen av sagitalplan, innåtrotation i axlar och dom djupa coremusklerna OCH PROPS i alla former, band, block, bolster, yogaswing, bäbisar, gummiband och kettelbells Japp bäbisar kan vara super bra att ha som props. Speciellt för att öva upp fokus hahaha

 

Jag ville bara tack för allt som kom ut av mitt förra inlägg på alla vis. <3<3<3