Blir det fina fult eller är det bara jag?

Så jag är yogalärare, jag gillar yoga och har kunskapen om att yoga hjälper att må bättre i sig själv, med sig själv. Jag har studerat yoga sutras och lyssnat på en massa föreläsningar om yogafilosofi, jag har jobbat med mig själv på längden och på tvären men ändå finns det en liten jante där (eller spöke från förr) som inte gillar att jag delar med mig till andra när jag själv får vinning av det, knepigt.

Alltså inte för att jag tycker om att guida andra och mår bra efter en klass det är jag ok med. Nästan ok med att ta betalt för mina klasser men så här.

Jag löste en månad hos  yogobe för att få lite hjälp på traven och inspiration i mitt utövande, hjärnan stå lite still här i bäbisvärlden. Jag har varit prenumerant tidigare tycker det är toppen men upptäckte att jag inte hade tid när jag jobbade och passade på att träna mellan kunder på jobbet. Anyway, där fanns en värva en vän kod, ge bort 14 dagar och om din vän prenumererar får du 30 dagar fritt. Toppen, jag har massor med kunder/vänner jag vill ska hitta yogobe så jag började sprida koden, men så kändes det så knasigt att skriva att jag vinner på att du köper en månad, varför? Varför kände jag mig plötsligt girig. Jag skulle rekommendera  detta vilken dag som helst utan att få nåt tillbaka.

Gå in här prova i 14 dagar, teckna en prenumeration,  så vinner vi båda på det, men du mest, du får tillgång till dom bästa. Vill du sedan ha guidning i djungeln av klipp, så lägger jag ut länkar på min FB sida Jämtfjällan yoga med mina favoriter och varför jag valt just det klippet eller läraren.

Så häng med <3