Börja om…

Först var jag inte alls så sugen på att börja om, att vara gravid igen med allt det betyder för kroppen. Den är ju mitt arbetsredskap och jag hade byggt upp en viss prestanda.

Men precis som alla fungerande system så börjar man rund hörn och de där grundläggande små detaljerna som systemet är stark nog att kompensera för när allt rullar på som vanligt men som utmanas när systemet utmanas. Ser du filmen framför dig med flygplanskraschen, där piloten säger normalt klarar planet denna flygning men eftersom den där måsen kom från öster så hittade den det enda svaga punkten…. ja och alla utom jag dog 😉 Nja kanske inte riktigt så men du fattar.

Nu när jag börjar bygga upp kroppen igen så är det mycket lättare att se dom där svagheterna som bara påverkar mig när måsen kommer från öster… För nu är kroppen inte stark nog att kompensera. Jag är tacksam för allt som kommer till mig för allt är en möjlighet att växa och utvecklas, om jag väljer det.

Kanske är det samma sak som håller på att hända i världen, en graviditet, där saker gror, en hållbar situation tills det är dags för förlossningen när allt brister. Men ut kommer nåt bra, en chans att ta lärdom av det som varit och bygga nåt starkare, helare, friskare.

Jag hoppas att det är så… ❤