Energi och sömn = Klarhet

Sömnbrist är min vardag just nu, inte för att jag sover mindre än innan men jag vaknar/väcks ofta så djupsömnen uteblir. Jag har märkt att jag sover djupt på morgonen/fm och får jag sova mellan 6-10 så blir det kvalité för mig. Å idag fick jag det. Vi somande om och vaknade 9.48 panik för vi skulle träffa bästa Louice kl 11 i Kalmar 😂

 

Energibrist eller rättare sagt brist på flöde av energi påverkar mig också, det gör mig trött men inte på ett sätt som går att sova bort även om jag ofta sover mer. Att röra på mig och få vara kreativ är ett behov som inte alls möts i bäbisbubblan. 

Men så tröttnade jag på att vara trött och började adressera det som dels hindrade mig från att vara kreativ genom att skriva ett mail till min mentor, globalyoga syster Johanna, som som vanligt visade mig vägen ur mina moment 22 tankar. BOOM och den kreativa energin började flöda. När bäbis igår inte planerade att somna om vi 6-tiden så tja då gick jag upp fixade och gav mig ut på en promenad, jag drömmer om att gå hela rundan på 6km men vågar inte ännu ge mig på det, är ännu för kallt att amma vid vägkanten 😂🙈 MEN jag gick lite längre än vad jag gjorde sist innan jag vände hem, vilket är en bra metafor för mina tankar om arbetslivet efter mammaledighet.

Även lunchen med Louice gav en massa härlig energi, sån som inte tar slut på en gång. Funderingar jag haft landade bara genom att prata om det.

Tankarna är klarare, sinnet renare och lättare, jag kan använda energin till att skapa möjligheter istället för att försöka lösa problem.

Tänk va bra det är när man lyfter varandra ❤