Frihet

Ibland fladdrar hjärtat till och insikten om att jag gör saker som jag tidigare inte alls klarat av slår mig. Tidigare var jag begränsad av mig själv och sånt som känns helt normalt att göra kändes farligt, svårt och oövervinnerligt för mig.

Tacksamheten och friheten i att ha släppt rädslor och begränsningar går inte att beskriva. Att ha mitt liv i mina händer och kunna forma och skapa mina dagar så som jag vill är en känsla som inte går att beskriva.

Att se möjligheter där jag förr såg hinder och motstånd.

Nu pratar jag inte om att bestiga berg, utan något så enkelt som att sätta mig på ett cafe själv och jobba med det jag drömmer om.

Jag är inte framme än, jag är fortfarande en work in progrese, jag har fortfarande dagar när världen och alla i den känns hotfulla, men de flesta dagar vågar jag drömma och framförallt vågar jag ta aktiva steg mot det jag vill ha och vågar lite på att det löser sig, det mesta löser sig längst vägen.

Tack yogan för att jag tvingats möta mina rädslor och vågar leva livet med ett livet större perspektiv, inte bättre, bara mer liv i livet.

Namasté