Global yoga Mama

Kroppen börjar förändras, den känns inte som den brukar och jag har lite svårt att acceptera det som hänt. Dels det som hänt under första trimestern när jag var alldeles för trött för att orka med att yoga eller träna alls, eller de förändringar som ingår. Jag märker av att jag har mer blod i kroppen, även om jag är piggare igen är jag fortfarande tröttare än vanligt och kvällarna är en kamp mot ögonlocken. Det börjar spänna och ta emot, framåtfällningar behöver modifieras och ligga på magen är inte helt skönt.

Jag ser så fram emot stundande Global yoga Mama utbildning som jag ska gå för fantastiska Johanna och Camilla. Både för min skull men också för att så småningom kunna dela med mig till gravida runt om. Detta är ju min tredje graviditet och upplevelserna har varit olika alla gånger. Bla är jag 8år äldre än när jag gick igenom detta första gången. Kroppen är ju helt fantastisk.

Om du är sugen på att fördjupa din yoga eller ditt instruerande åt en eller annan riktning kolla in här Global yoga workshop för hösten och våren

Jag ser också fram emot att vara assisterande lärare under Global yoga Power i December och Maj en workshop som jag brinner lite extra mycket för