Höstglöd och val

I helgen var jag i Åre, ska jag vara nog så är jag fortfarande på väg hem… Sitter i Alvesta på inte det tåget som det var tänkt med det blir nog bra ändå.

Efter helgen bär jag med mig en känsla av glöd, närvaro, lätthet. Att få delat en helg med vänner. Nya och vänner sen länge.

Jag bär också med mig en oro och en känsla av att denna resan kostat för mycket. Inte i form av pengar utan i form av tid med mina barn. Jag tänker mycket på hur jag/vi kan skapa den känslan av lätthet, kravlöshet i vardagen. Jag är på god väg att skapa ett sånt liv. Ett liv där jag älskar mitt jobb. Men efter en massa prat om politik börjar jag fundera på om det ens är möjligt att vara småföretagare och den tvivlen krossar mitt hjärta en smula.

Jag kan inte jämföra eller ens nå ut på samma sätt som större företag kan. Men jag kan och VILL erbjuda något äkta.

Jag vill tro på kärlek, gemenskap och äkthet men just nu är det mest en klump i halsen och en oro om att inte klara att försörja familjen.

Jag vet att jag inte gör allt vad jag kan för att stötta andra små företag, att jag kan bli bättre på det.  För vad blir alternativen när valfriheten försvinner?

 

Jag brinner för att hjälpa andra, jag brinner för frihet, när du har ett val, välj det du brinner för. Vad vill du odla?  Nu menar jag inte bara politiskt.  Gör medvetna val <3