No bullshit och netflix

Min intention inför hösten är No bullshit och #migförst

För mig handlar det om att sluta förminska mig själv genom att försvara och förklara, ursäkta varför jag inte kan göra det ena eller det andra. Du vet dom där maskerna vi alla sätter på oss inför varandra för att vi ska tycka om varandra men egentligen är ingen av oss verkligen där, utan en censurerad version.

Så jag tänkte sluta censurera mig. Med det följer ett ansvar inför mig själv att välja noga vilka situationer, människor och miljöer jag utsätter mig för. Att våga stå kvar i mig och fortsätta vara jag även om nån inte gillar det jag gör. Att börja med #migförst handlar om att ta hand om min energi, inga gå över lik eller vassa armbågar utan bara ta hand om mig, det kan vara yoga varje dag, äta bra mat, sova, ta en promenad men att se till att göra det INNAN jag sätter mig ner med datorn för att jobba. Innan disken, tvätten matlagningen, städningen för alla andra.

So far so good! Hösten har börjat med en massa energi och det är totalt underbart. Jag är så nyfiken på som kommer ut av det här. Det känns som att allt är möjligt <3

Att jobba mer och mer och hålla space för att andra ska få vara äkta inför sig själva är så häftigt, jag ser magi varje gång jag håller klass eller ger en behandling. Det är enkelt men inte alls lätt att ifrågasätta reglerna som vi definierar oss. Vissa luftslott är så sköra att dom inte ens håller för ett ”varför inte”

 

På senaste tiden har vi sett flera serier som ifrågasätter de socialt accepterade vita lögnerna. Tex Atypical underbar serie om en Autistisk pojke som ska börja dejta – Han ställer frågor om det invecklade sociala spelet som jag tror många av oss också undrar men inte ställer – för det bara är så. Lucifer – Djävulen kommer till LA och hjälper till att lösa mordfall genom att ställa No bullshit frågor. Tänk om skärselden och upplysning är samma sak, om du helt plötsligt ställs inför insikten om dig själv ALLT på en gång och inte gillar det du ser, det kan vara skit obehagligt -Lucifer visar sanningen för människor och well it sucks. Får tom mig att vilja titta på mordfall

Är vi redo för mer sanning i världen? – Jag hoppas det! Jag vill tro det