PT Yoga

Yoga är ett fantastisk verktyg som hjälper dig genom att jobba med den fysiska kroppen att komma åt och skapa balans genom alla dina kroppar, dina lager.

En PT session är utformad efter dina förutsättningar. Det ger dig tillgång till mer av din potential och ger emotionell, mental och fysisk läkning och styrka.

Innan jag började yoga var jag en orolig själ, med tankar som begränsade mig kraftigt i mitt liv, bara gå på ica eller på stan var förknippat med stress för mig. Idag är jag starkare, friare, inte bara lugnare utan lugn, harmonisk. Detta på både insidan och utsidan. I den fysiska praktiseringen har jag en rörelseform som aldrig tröttar ut, det finns alltid nya aspekter, vinklar positioner att utforska, och nya djup i mig att upptäcka.

Jag har jobbat med yoga sedan 2007 och PT – sessioner seden 2012 och har en gedigen kunskap som jag kompletterar med en djup förståelse för kroppen ur både anatomiskt perspektiv, energiperspektiv genom healling tekniker och kinesisk medicin. Jag jobbar alltid med HELA dig och dina samband.

Det mest läkande är att hämta hem det som är ditt till dig och lämna tillbaka det som är andras till dem.

Boka en session så ser vi var vi tar vägen.