Run and relax

För ett tag sedan beskrev en vän till mig hur attraktionslagen fungerar, vad vi ofta gör för fel. Ofta när man ska skapa en bild av nåt man vill uppnå så tänker man på att man vill ha nåt, uppnå nåt eller ta sig till. Det innebär att man ser sig själv sakna nåt, du vet hela det här med att tänk inte på en rosa elefant och så. Det vi tänker skapar inte alltid de bilder eller känslor som vi tror. Alltså går vi runt och tycker synd om oss själva för att vi inte ha det där eller är där vi vill vara.

Jag insåg att många av mina kollegor runt mig har samarbeten med olika företag, blir ambassadörer, men jag vill också, kan jag inte snälla få bli upptäckt. Men det funkade inte riktigt så… Så jag satte mig ner och funderade på vilka vill jag jobba med och när jag gör det hur tar JAG mig dit.  Att tänka om gjorde inte att Run and relax mailade mig om att bli instruktörs ambassadör MEN mailet med mitt CV som jag skickade till dem gjorde att dom ville samarbeta med mig… Våra tankar skapar våra handlingar och våra känslor. Tänk nytt gör nytt

Nu ska jag kolla in vårens Run and relax nyheter. Kommer passa perfekt för de där micropauserna på mattan som mitt lilla troll tillåter mig och i soffan och på promenaden. Kläderna har är snygga och sköna och håller en fantastisk kvalité.

Kolla här