Stark och skör

Jag kan lyckligt meddela att jag under september jobbade med NO bullshit, både mot mig själv och mot andra och det hände en massa grejer. Det viktigaste för mig var att jag gick genom september med kraft och energi även när sömnen fallerade. Jag fick höra att jag var en pigg småbarns mamma, inte för att det var intressant i sig utan för att det bekräftade min bild av hur jag projicerade mig på världen.

Oktober kom och många små och stora saker sammanföll bla två snabbt på varandra följande Jag löser det, när jag egentligen skulle sagt nej. När jag behövde utrymme för att balansera mina energier.

Jag älskar att hålla space för andra så de kan växa, jag börjar lära mig att hålla space för mig själv för att kunna bli ännu bättre på att vara JAG och det jag gör. Men jag fick en insikt som gör ont. Jag har undrat varför jag har så få nära vänner, varför, min upplevelse, de jag trodde var mina vänner inte hjälper mig att sprida mina klasser och evenemang på FB så som vissa bli lyfta bara för att de andas att de ska göra nåt. Svaret kom från en vän, han har varit min vän länge, och vi har en invecklad historia med en massa hänsynstagande och rädslor att förlora varandra som skapat både närhet och komplexitet och avstånd. En massa skitsnack helt enkelt. Att få släppa på det och visa honom min sköra sida var så skönt men det han sa till mig när jag bad om att få göra det var ”DU behöver väl inte nån som bär dig?”

Men det gör jag, jag är medveten om att jag delar med mig av min skit, att jag är ärlig med att det inte är vackert varje dag, men alltid från ett lära perspektiv ”jag vet för jag har också…” alltid titta tillbaka på som om jag kommit ur det, som om jag slutat kämpa.

Men just nu kämpar jag på så många vis, men ffa med rätten att få vara MIG!

Jag behöver din hjälp, jag drömmer om att få sprida yoga på mitt sätt, att behandla och hjälpa människor att läka. Men jag behöver också överleva själv och försörja min familj. Det går ganska bra att göra det på min dröm, men jag känner ända ut i hårtopparna att jag ska göra detta MER! Jag har så många ideér om hur DU och JAG ska gå vidare och må bättre, växa tillsammans. Vi kan inte ändra världen, men jag vill, men vi kan hjälpa oss själva och det ger ringar på vattnet, det är så tydligt, varje gång JAG växer tvingas min familj också växa och det skaver och bökar. Jag är så tacksam för min blivande make, jag vet att han tycker att det är jobbigt men han kliver med mig, varje gång, och jag kliver med honom när han tar sina steg, oavsett om jag vill det eller inte <3 Tårarna trillar av tacksamhet för vår relation.

 

Men det jag behöver av DIG för att ge tillbaka

Jag söker en lokal, en mysig lokal där jag kan hyra in mig ett par timmar, ibland på helger för att hålla kurser. De får gärna ligga lokalt eller norr om kalmar.

 

Jag söker dig som bär på en längtan av något mer, precis som jag gjort och fortfarande gör, som känner att alla andra får dansa med sina liv, medan du sitter bredvid. Jag håller på att skapa ett forum för oss att växa tillsammans. Jag letar efter en gemeskap, en sanga. Du får vara hur rädd du vill för att växa, bara du LÄNGTAR så ska jag ge dig verktygen att gå mot den, att leva friare, MER. Täppa till hål som läcker liv och ta oss mer in i flödet som är DU.

Känner du dig som Marvin, i hitta nemo (kolla klippet) som liksom slåss för att komma in i flödet, sen är helt borta när du är där, hinner knappt njuta av det innan du ska kliva ur? Vill du kunna ta dig dit själv, bestämma när och surfa precis som sköldpaddorna? Det är min högsta längtan, att surfa på livet, istället för att kastas runt i vågorna, jag börjar bli bra på att surfa.

Maila mig om detta låter som något som lockar dig så berättar jag mer. s_jamtfjall@hotmail.com

Tålamod baby, låt oss vara starka och sköra tillsammans, ibland bär jag, ibland bär du

XOXO